Over Mij

Ik ben Jeroen van Rensen. Ik ontwikkel en ontwerp websites, en ik help mensen met hun technische problemen en vragen.

Wat kan ik voor je doen?

Op het internet zijn heel veel artikelen geschreven over hoe je bepaalde problemen moet oplossen. Toch hoor ik regelmatig van mensen dat “de website niet doet wat hij moet doen”. Met al mijn ervaring en kennis kan ik deze problemen makkelijk oplossen.

Ook willen mensen regelmatig een nieuwe website met bijzondere functies, maar weten ze niet hoe dit te doen omdat er geen bestaande software is die dit doet. Ik kan maak websites met alle mogelijke functionaliteiten.

Hoe ben ik begonnen met het maken van websites?

Een paar jaar geleden had ik een blog, en zat ik eens alle instellingen van mijn WordPress-website na te gaan. Kan er iets beter? Wat ziet er nog niet mooi genoeg uit?

Op een gegeven moment kwam ik een tekstvak tegen, waarbij stond: “U kunt hier ook HTML typen.” HTML? Wat was dat?

Ik kon geen website vinden die dit duidelijk uit kon leggen. Na heel lang zoeken en uitproberen snap ik nu wat HTML is. En nog veel meer.

Ik maak nu complete websites, met wel vijf verschillende talen. De kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan wil ik graag gebruiken om andere mensen te helpen met hun websites.

Huur me in

Ik help mensen met het oplossen van technische problemen en het beantwoorden van vragen. Ik maak ook nieuwe websites met ingewikkelde functionaliteiten.

Hulp nodig met jouw website? Neem dan hier contact op!